16 January 2018

Greater Than anställer rådgivare med tungt namn från försäkringsbranschen

Car driving in the mountains and Greater Than's logo

TIS, JAN 16, 2018 08:25 CET

Greater Than kan meddela att man utökar sin stab och anlitar en rådgivare till bolaget. Fredrik Rosencrantz har stor erfarenhet från försäkringsbranschen som tidigare vd inom Zurich Insurance Group.

Fredrik Rosencrantz kommer närmast från Zurich Global Corporate EMEA, där han har varit vd i sex år. Enheten ingår i ett av världens största försäkringbolag med närvaro i över 200 länder och Fredrik kommer med stor kunskap och erfarenhet in i Greater Than som rådgivare gällande försäkrings- och affärsfrågor.

– Fredrik kommer att bli en viktig person hos oss då han, med sådan stor erfarenhet inom internationellt försäkringsarbete, kan bistå oss med guidning i frågor utanför vårt kunskapsområde. Fredrik har dessutom ett väldigt imponerade kontaktnät som utan tvekan kan lyfta det här företaget till nya höjder, säger Liselott Johansson, vd Greater Than.

Fredrik Rosencrantz har under hela sin karriär arbetat med försäkringsfrågor och har haft en imponerande resa inom försäkringsbranschen där han redan 1998 började med internationellt arbete inom Zurich Insurance Group. 2001 tillträdde han som vd för Zurich:s nordiska verksamhet och arbetade där tills att han fick chansen att ta över den europeiska verksamheten för företagskunder 2011, som senare även utvidgades till att omfatta Mellanöstern samt Afrika under 2014.

– Greater Than är ett spännande företag med ett nytt tillvägagångssätt för hur man både kan hantera risker och beräkna premier inom fordonsförsäkring, något som är intressant för alla berörda parter på försäkringsmarknaden. Jag ser mycket fram emot att få arbeta med detta och bidra med min erfarenhet och kunskap till teamet, säger Fredrik Rosencrantz.

Fredrik Rosencrantz tillträder sin tjänst som rådgivare hos Greater Than under våren 2018.

För mer information, vänligen kontakta:
Emma Tranevik, PR-ansvarig Greater Than
076 – 77 00 561
emma.tranevik@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfy.se

Viktig information
Denna information är sådan information som Greater Than är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den för offentliggörande den 16 januari 2018 kl. 08:25 CET.

Om Greater Than

Greater Than är ett IT-bolag som har utvecklat en bilförsäkring, baserad på AI som möjliggör individuell prissättning framför traditionellt genomsnittliga priser. Teknikplattformen Enerfy är en nyckelfärdig lösning som erbjuds till försäkringsbolag som vill digitalisera för att minska skadekostnader. Greater Than har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North. Mangold Fondkommission är Greater Thans Certified Adviser. För mer information, besök: www.greaterthan.eu