Projektledare

Greater Than söker projektledare med stor kundvana och passion för tech

Är du en driven projektledare med en stark entreprenörsanda som vill jobba i ett internationellt insurtech bolag? Då har du hittat rätt möjlighet!

Greater Than utvecklar AI baserade tjänster och appar som avsevärt gör våra vägar säkrare och miljövänligare. Vårt AI och vår teknik, tjänster och programvara är byggda för att hjälpa försäkringsbolag, fordonstillverkare och bildelningstjänster att bättre bedöma och prissätta risk. Vår verksamhet växer snabbt och nu söker vi en driven och ansvarsfull projektledare till vårt tech-team.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär ansvar för att prioritera och kvalitetssäkra projekt från start till leverans och uppföljning. Du kommer att ha ansvar för att beräkna och fördela resurser, kravställa, entusiasmera och följa upp projekten för att tillsammans med ditt team, som består av såväl front-end som back-end utvecklare och designers, utveckla, testa och leverera produkter i världsklass. Som kundens närmaste resurs ser vi gärna att du har en stor vana och stor portion kärlek att arbeta mot kund och säkerställa att projektplanering, kommunikation, uppföljning och rapportering görs med lyhördhet och förståelse för kundens behov.

Vi drivs av att bygga en nära, personlig och tillgänglig relation till alla våra kunder där du som projektledare kommer att bli en viktig nyckelspelare.

Din profil
För att trivas i rollen ska du vara lösningsorienterad, snabbfotad och inte drar dig för att hitta kreativa lösningar där det behövs. Du trivs i en miljö där energin och tempot är högt och drivs av utmaningar och att lära dig nya saker. Samtidigt är du målmedveten, strukturerad och låter aldrig någonting falla mellan stolarna.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med projektledning inom tech och utveckling. En stor fördel är om du har erfarenhet inom programmering, frontend, backend, appar och webb.

Hos oss jobbar du med ett kreativt, passionerat team av + 25 personer som sitter tillsammans på Karlavägen i centrala Stockholm
Vi är ett snabbväxande bolag där du som anställd har stora möjligheter att växa i rollen och anta nya interna utmaningar i takt med att bolagetbolagets utveckling.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Placeringsort är centrala Stockholm. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Taieb Khessib, taieb.khessib@greaterthan.eu. Intervjuer sker löpande.
Maila CV och personligt brev till nyttjobb@greaterthan.eu. Vi ser fram emot din ansökan!

Ladda ner annonsen som PDF