UX/UI designer

Greater Than söker driven UX/UI designer med hög kunskap inom användaranpassade flöden och app-utveckling

Är du sugen på att jobba i vårt snabbt växande team i centrala Stockholm inom den senaste hetaste branschen?

Om Greater Than
Greater Than är en snabbväxande leverantör av AI baserad riskinsikt och användaranpassade försäkringslösningar för starka varumärken globalt. Våra kunder finns inom fordonsindustrin, försäkring och den nya mobiliteten världen över – för vilka vi tillhandahåller realtidsanalyser och konsumentappar samt en mängd andra produkter.

Arbetsbeskrivning
Vi växer fort och blivit i behov av att stärka upp designteamet. Vi söker nu en UI/UX-designer med erfarenhet av att utforma intuitiva flöden i app, webbportal, online butik och digital kommunikation. Du kommer få vara med att ta fram globala produkter till världsledande bolag.

Ju bättre våra kunders produkt blir med vår lösning desto mer växer vår verksamhet. Så om du brinner för det du gör, vill arbeta i en snabb, kreativ och rolig miljö, kan du vara den person vi söker.

Ansvar
Vi tror starkt på vår kompetenskultur och är beroende av att våra människor hoppar in, tar ansvar och får saker och ting gjort.
Vi söker dig som arbetar effektivt, tar egna initiativ och söker ansvar.
Du bollar, driver och kommunicerar utveckling av flöden i appar, webbportal, online butiker och digital kommunikation med stark leveransförmåga.
Du initierar och tillämpar användartestning när du vet att det behövs.
Du tar eget ansvar för designresultat och måluppfyllelse.
Du har en utvecklad stark förmåga att kommunicera och hantera projektprocesser och designmål med utvecklingsteamet och håller tidslinjen för detta med team, projektledning och våra kunder.

Kvalifikationer som krävs
En solid portfölj med både UX och visuell design.
En gedigen och uppdaterad förståelse för best-praxis, utveckling och trender inom webb-, mobil-, iOS- och materialdesign.
Förmåga att skapa egna kundanpassade illustrationer och ta fram effektiv och responsiv design.
Stor kunskap om UX-principer och best-praxis, inklusive förståelse för när och var användartestning bör integreras i produktdesignprocessen.
Stor erfarenhet av att sätta ihop högkvalitativ design och utkast relaterade programvaror.
Du talar och skriver engelska flytande
Bakgrund från spelutveckling är starkt meriterande.
Bekant med HTML, CSS och utvecklingslivscykeln är ett plus

Ersättning och förmåner
Denna position kommer att kompenseras baserat på erfarenhet och uppfyllda kriterier. Hälsobidrag finns och vi tillämpar flexibel arbetstid då behov finns.

Anställningvillkor, arbetssplats och kollegor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, positionerad på vårt huvudkontor på Karlavägen, Östermalm i Stockholm där vi arbetar i nyrenoverade, ljusa och rymliga lokaler.

Vi tror på mångfald och våra team består av kollegor med olika bakgrund, kompetenser och nationaliteter som alla bidrar till en öppen, kreativ och lösningsorienterad kultur.

Din ansökan ser vi fram emot snarast. Maila CV och personligt brev till nyttjobb@greaterthan.eu. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på nyttjobb@greaterthan.eu.

Om oss – Grymma utvecklare till smart bolag
Vi är ett bolag som växer snabbt både i Sverige och internationellt inom en av de hetaste marknaderna just nu – insurtech. Vi ger Europa och övriga världen feedback i realtid på bilkörning, både för prissättning av risk för bilförsäkring och för att följa upp sin bilkörning ur ett miljömässigt perspektiv. De som kommer in i Greater Thans team kommer att jobba i en dynamisk miljö med modern utveckling i både appar för iOS, Android och desktop web. I backend/molnet arbetar vår AI med att analysera hur säkert och miljövänligt förare kör sina bilar -vi levererar konkret information till våra användare och har en stor del “gamification” för att driva förbättringar av säkerhet och miljö på användarens eget initiativ.

Ladda ner annonsen som PDF

Rekryteringsbolag och konsultbolag undanbes.