Digital designer

Greater Than söker digital designer

Är du en driven, skicklig och passionerad digital designer som vill jobba med AI baserade produktlanseringar internationellt? Skicka oss ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot att träffa dig.

Som digital designer hos oss kommer du att arbeta tight ihop med vår AD för att designa och skapa innehåll till våra kunder och egna plattformar. Du kommer att delta i arbetet med att designa koncept, ikoner och illustrationer till våra appar och hemsidor, ta fram annonser för digital marknadsföring och sociala medier, producera content till våra kanaler och skapa enklare rörligt material.

För att passa i rollen tror vi att du har;
– 1-2 års designerfarenhet
– Kunskap i UI över flera plattformar
– Wireframing och prototypning
– Känner dig hemma med program som Adobe XD, Illustrator, Photoshop och InDesign
– Bra förståelse för designprinciper och analytisk färdighet i ditt beslutsfattande
– Obehindrad förmåga att tala och skriva engelska

Bonus om du kan/har;
– Erfarenhet i speldesign och / eller gamification
– HTML, CSS, Javascript
– UX
– Motion graphics / animation
– Språkkunskaper utom engelska och svenska

Vad vi erbjuder
Du kommer jobba i centrum av extremt drivna och duktiga medarbetare som driver den digitala utvecklingen inom försäkringsbranschen internationellt. Du kommer att arbeta nära passionerade utvecklare och kommunikatörer i ett härligt team. På Greater Than gillar vi att utvecklas och vi tror att man gör det genom att må bra, därför är vi måna om varandra och ser till att fira varje framgång. Greater Than har kontor i London, Singapore och Stockholm. Denna position kommer att vara baserad på vårt HQ på Karlavägen i Stockholm. Skicka din ansökan till nyttjobb@greaterthan.eu, senast 30 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan idag!