Front & Back End Programmerare

Vi söker drivna front & back end programmerare!

Är du sugen på att jobba med vårt snabbt växande team i centrala Stockholm inom den senaste hetaste branschen?

Vi stärker vårt team med fler programmerare. Du kommer jobba med vårt utvecklingsteam som är ett härligt, skarpt och kreativt gäng. Ni är ansvariga för att ta fram nya funktioner och interface till våra appar och webbportaler.

Apparna exekveras under Cordova för cross-platform utveckling, i första hand Android och iOS. Du kommer få vara delaktig i att vidareutveckla vår nya app-plattform som bygger på Vue, Webpack, MVVM och re-active programming.

Det kommer alltså ges möjlighet att sitta i mycket spännande och intressanta utvecklingsmiljöer. Kompetenser som bland annat används i vårt team är HTML5, CSS3, Javascript/jQuery, Vue.js, Microsoft Azure, .NET, C# och Web API.

Din profil
Vi söker dig som är en “Natural born” utvecklare. Vi bryr oss mindre om din utbildning men värderar ditt intresse, ditt driv och din kunskap som viktigare.

Du bör gilla att jobba i ett team med högt tempo där egen fantasifullhet och drivkraft premieras. 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Placeringsort är centrala Stockholm. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på nyttjobb@greaterthan.eu. Intervjuer sker löpande. Din ansökan ser vi fram emot snarast. Maila CV och personligt brev till nyttjobb@greaterthan.eu.

Om oss – Grymma utvecklare till smart bolag
Vi är ett bolag som växer snabbt både i Sverige och internationellt inom en av de hetaste marknaderna just nu, insurtech. Vi ger Europa och övriga världen feedback i realtid på bilkörning, både för prissättning av risk för bilförsäkring och för att följa upp sin bilkörning ur ett miljömässigt perspektiv. De som kommer in i Greater Thans team kommer att jobba i en dynamisk miljö med modern utveckling i både appar för iOS, Android och desktop web. I backend/molnet arbetar vår AI med att analysera hur säkert och miljövänligt förare kör sina bilar -vi levererar konkret information till våra användare och har en stor del “gamification” för att driva förbättringar av säkerhet och miljö på användarens eget initiativ.

Ladda ner PDF