PR, content & kommunikation

Arbetsbeskrivning
Rollen är uppdelad i två ansvarsområden. Där en viktig del i tjänsten är att etablera kontakt med journalister, redaktioner och bloggare i PR syfte både nationellt och internationellt. Du bearbetar dessa kontinuerligt med reportage, intervjuer och pressreleaser. Innehållet kommer variera utifrån om det handlar om IR-frågor, B2B eller B2C.
Du kommer också att vara ansvarig för content i våra digitala kanaler vilket innefattar att skriva och arbeta med sociala medier som kan leda till viral spridning, vår butik (hemsida), nyhetsbrev och andra egna kanaler vi kommunicerar genom. Du är kreatören som skapar innehållet, men du är också med och analyserar hur läsarna tar emot innehållet och ansvar för dialogen med våra kunder för att öka engagemang och försäljning.

PR, content & kommunikation.pdf

Skicka din ansökan till nyttjobb@greaterthan.eu