Telefonförsäljare

Är du vår nästa stjärnsäljare?

Vi söker nu ett drivet, passionerat försäljningsproffs till en tjänst som Säljare / Outbound för Enerfy – en produkt från Greater Than AB, som tillsammans med Moderna Försäkringar har lanserat en ny, digital bilförsäkring på den svenska marknaden som rättvist baserar försäkringspremien utefter användande av bilen.

Till rollen söker vi en person som med en stor dos passion kan hjälpa kunder som visat intresse och vill veta mer om vår försäkringslösning. Huvudansvaret är att kontakta kunder samt svara på inkommande samtal. Kunderna har oftast visat ett intresse för vår produkt via vår hemsida innan vi kontaktar dem.

Vi arbetar med en strukturerad modell där tydliga mål samt tät och kontinuerlig uppföljning är en naturlig del i vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Placeringsort är Stockholm. Visst kvällsarbete kan förekomma.

Säljare sökes till Greater Than.pdf

Skicka din ansökan till nyttjobb@greaterthan.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *